Mijn naam is Sandra Keizer

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben kunstzinnig therapeut beeldend.

Aan de Hogeschool Leiden ben ik in 2004 afgestudeerd als “Bachelor of Art Therapy”.

Na mijn opleiding ben ik na een jaar mijn praktijk aan huis gestart. Daarnaast heb ik in die periode veel gewerkt als creatief therapeut bij de Rivierduinen. Een psychiatrische instelling waar ik met ouderen heb gewerkt die in ‘crisis’ geraakt waren en met de behandelgroep en structuurgroep. Ook werkte ik daar met clienten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en psychose, schizofrenie en stemmingsstoornissen.

Ook in mijn praktijk kwamen veelal volwassenen met psychische klachten als depressie, burn-out, eetstoornissen en traumatische ervaringen. Kinderen zag ik veelal in de leeftijd 7 tot 10 die vastliepen in het basisonderwijs.

In 2005 ben ik ook begonnen als ambulant begeleider bij kinderen in de leeftijd 6 t/m 20. Hier zag ik veel ontwikkelingsstoornissen, epilepsie (lennox Gastaut), autisme (PDD-NOS, MCDD, Klassiek autisme, Syndroom van Asperger) en kinderen met een (verstandelijke) beperking. Ik kwam bij hen thuis en bood kunstzinnige begeleiding aan vanuit het pgb budget.

Een aantal van deze jeugdigen heb ik ook echt mogen begeleiden totdat zij uit huis gingen. Deze processen zijn vaak heel intens, maar ik voel me altijd erg vereerd dat ik zo nabij mag zijn en in dit proces mijn steentje mag bijdragen!

In 2013 heb ik in het DienstenCentrum Elsbroek mijn praktijk geopend. Het is altijd een droom geweest om een zelfstandige praktijk buiten huis te hebben in een centrum waar meerdere zorgverleners samen kunnen werken en/of elkaar kunnen aanvullen. Dit heb ik gevonden in het Dienstencentrum. EN ik werk dan ook met veel plezier in mijn praktijkruimte.

Kunstzinnige groet,

Sandra