POP&WOL

POP&WOL is de naam van mijn allernieuwste winkeltje. Zoals ik al gezegd had, heb ik een assortiment samengesteld om te verkopen in de winkel van mijn moeder, Sanfan. https://www.sanfan.nl/

Sanfan had een nieuwe impuls nodig en voor mij zijn de materialen die ik verkoop vooral materialen die binnen de antroposofie en kunstzinnige therapie beeldend, zeker door mij, gebruikt worden.

Ik ben erg pro creativiteit, omdat je jezelf daarmee in balans houdt. Je verwerkt, je verbind en je creeert. En dit zijn de belangrijkste elementen die je nodig hebt om gezond te ontwikkelen.

Niet alles hoeft te gebeuren onder begeleiding van een therapeut en daarom verzorg ik al jaren workshops, maar door de drukte in de praktijk is dit veel minder geworden.

Toch vind ik het belangrijk dat iedereen in aanraking kan komen met creativiteit en creatie en inspiratie, waardoor ik dit een leuke aanvulling vind op wat ik al deed.

Je vind dus ondermeer materiaal voor de:

  • Seizoenstafel (pippilotta pakketjes; wolvilt, pijpenragers, pegdolls, houten figuurtjes)
  • Poppenmateriaal (voor waldorfpoppen, seizoenspopjes, poppentricot, wolballen, houten kralen, buisverband, vulwol, garen, poppennaalden)
  • Naaldvilten (bergschaap wolfleece, merino wolfleece, natuurfleece, viltnaalden, schuimrubber, naaldvlies)
  • Natvilten (merino lontwol, sproeibal, olijfzeep, naaldvlies, kaardvlies)
  • Stockmar materiaal (aquarelverf, bijenwaskrijtjes, kneedbijenwas en versierwas)
  • Nat-in-nat schilderen (planken, papier, setje aquarelverf, kleuterkwasten, kwasten)

Uiteraard is het de bedoeling dat je bij ons ook terecht kunt voor verschillende workshops. Mijn moeder, Roeline, wordt al steeds wijzer in het gebruik van de materialen.

Nog niet alles ligt in de winkel, maar zal er snel zijn. Mochten er vragen zijn stel ze ons gerust. De website is in de maak!

Op 18 mei 2019 geef ik in de winkel tussen 10 en 13 workshop naaldvilten. Je kunt een stoel reserveren voor 1 uur bij Sanfan. De kosten zijn €7.50.