De overvolle agenda is klaar!!

Overvolle gloednieuwe agenda!

Hier is hij dan… de nieuwe agenda van Kunstzinnige Therapie Hillegom. Om in ieders creatieve behoefte te voorzien hebben we een vol zomerprogramma gemaakt met leuke activiteiten.

Ook staan de trainingen, cursussen voor komend schooljaar er in. De pilot van Wol&Begaafd was zeer geslaagd en hebben de kinderen heerlijk gewerkt aan een kunstwerk van wol. F-ART 6+ begint na de zomervakantie! Ook voor volwassenen heb ik een interessant traject die bij iedereen aansluit. Jouw eigen biografische rode draad onderzoeken en maken, daarna deze draad in een grote dromenvanger omzetten.

Ook is nieuw dat ik 2 avonden voor ouders ga organiseren om te vertellen over “stress en spanning” en over “schermgebruik” bij kinderen. Ik denk heel interessant en belangrijk!

Dus aldus genoeg weer te ontdekken! Ik heb er zin in (zoals je ziet). Therapie loopt uiteraard ook gewoon door en de uitbreiding naar Sassenheim is er bijna. Nu de vakantie er is, is er weer iets meer ruimte! Dus zoek me bij vragen gerust even op!

Laat me weten wat je van de planning vind, geef je vast op en uiteraard kun je me bij vragen ook even mailen.

Repelsteeltje

Fijne zomer! en tot snel…

Warme groet,

Sandra

PS de website ga ik zsm aanpassen, maar dit is even een klusje šŸ˜‰