Agenda is weer online

Afgelopen jaar is het druk geweest en ben ik ook druk geweest. Het was een dankbaar jaar met vele ontmoetingen, maar tijdens de zomervakantie besefte ik me dat ook ik een grens heb en gestructureerder moet gaan werken en meer rust in moet bouwen.

Ik heb hier rekening mee gehouden in mijn activiteiten en gekozen voor dingen die ik echt heel leuk of heel nuttig vind. Zo ben ik blij dat ik nu op woensdag individuele therapie in een groep ga aanbieden (Atelier 1 en 2) en dat ik voor kinderen op de woensdag (1x per 2 weken) een moment inlas om te werken aan weerbaarheid, zelfbeeld en zelfvertrouwen (Kidszinnig)

Ook blijven de poppen dit jaar op het lijstje staan(Poppenmagie), omdat ik dit heel belangrijk vind dat elk kind die een poppenmoeder of vader wil zijn die kans ook kan krijgen. Het is echt heel belangrijk dat we als volwassenen weer aansluiten bij de fantasie van de kinderen en niet alleen hun “koppies” op volle toeren laten werken. Er is veel verandert in de maatschappij, maar dit maakt de nood voor spel, fantasie en beweging voor het kleine kind alleen maar hoger.

En we doen uiteraard gewoon nog leuke dingen zoals ladekastjes schilderen en een mooi naaldvilt schilderij maken.

Nou goed! Het lijkt me duidelijk dat er nog genoeg te kiezen valt en het lijkt me fijn om je te treffen komend jaar.

Er is een “open deur” dag op 29 september as en ook mijn praktijk is inmiddels 5 jaar gevestigd in Dienstencentrum Elsbroek.

Ik kijk weer uit naar komend jaar! U ook?

Warme groet,

Sandra Keizer