KidszinnigIMG_20171028_120022

Als beeldend therapeut zie ik veel kinderen. Sommige kinderen zijn klaar met de therapie, maar hebben hun “dosis” creativiteit gewoon nodig om in balans te blijven.

Ook zijn er kinderen die nog iets extra nodig hebben, zonder dat individuele therapie nodig is.

Het kan ook zijn dat het nu goed gaat met uw kind, maar dat we erop kunnen wachten dat er een moeilijk moment komt en dan is deze activiteit even “onderhoudend” totdat weer meer nodig is.

Dus het is niet alleen creatief, maar vooral ook therapeutisch.

Deze activiteiten bevatten eigenschappen zoals: ontspannen, eigenwaarde, ontdekken, vaardigheden, zelfvertrouwen enz.

We werken met de seizoenen, jaargetijden, jaarfeesten, natuur en allerlei interessante onderwerpen, verhalen en technieken.

Ook wil ik graag in blokken werken van 6x (afhankelijk van de activiteit en de groep) om evt. ook met derden wat extra vaardigheden te leren. Denk aan Yoga, Mindfulness, Euritmie, zingen enz.  Let op! Dit staat nog niet vast/gepland en al deze activiteiten zouden aanvullend zijn op het creatieve/kunstzinnige gedeelte.

Voor wie:

Voor kinderen van 7 t/m 10 jaar (ongeveer groep 4/5/6).

Niet alle kinderen in deze leeftijdscategorie zijn geschikt voor groepjes. Een zelfstandige werkhouding is wel enigszins belangrijk.

Wanneer:

1x per 2 weken woensdag middag.

Tijd: 15.30-16.30  In de even weken (groepje is maximaal 5 kinderen groot)

Kosten:

Het is belangrijk dat u weet dat dit niet een “gewone” creatieve knutselclub is. (dat is ook leuk, maar raad ik u elders aan vanwege de prijs en inhoud).

De kosten zijn €32,50 per bijeenkomst per kind.