Ken je dat? Ik koop in en zit met een pak papier van 250 bladen. Of ik betaal hoge verzendkosten? Of koop jij al je spullen nog bij de detaillisten? Niks korting!

Inmiddels heb ik een vrij groot assortiment samengesteld met allerlei materialen in het verlengde van de therapie.

Ik heb veel spullen en om nu eens veel samen te doen dacht ik voor kunstzinnig therapeuten een soort “tussenhandel” te zijn…

Ik koop vaak groot in en zullen we dat delen? Als je papier wilt hebben dan kun jij het iets kleiner inkopen en ik zit niet met enorme voorraden.

Win-Win situatie dus! Je kunt mijn assortiment zien op mijn website POP&WOL. En stuur me gerust een mailtje. Je krijgt een fikse korting zodat het voor jou en mij rendabel is. Ook kunnen we gezamenlijk inkopen! Dan vraag ik de inkoopprijs + BTW en 10%. Uiteraard ontvang je een nette factuur voor je administratie.