Op deze pagina vind u informatie en oefeningen die u thuis kunt inzetten om deze tijd door te komen. Om positief te blijven! Want samen komen we er doorheen!

Ook zal ik artikelen delen die ik handig of van belang vind in het kader van kennis verwerven, zodat je begrijpt wat er nu gebeurd. Psychisch en lichamelijk en waar u aan kunt denken als het even moeilijk is.

Op de site van Pop&Wol vindt u allerlei kwalitatief goede, creatieve materialen met nu wel 15% korting, als je gebruik maakt van de code: THUISONDERWIJS

Informatie:


Oefeningen:

Vormtekenen, superleuk om te doen! Worden we warm en enthousiast van… van binnen.


In dit filmpje laat ik je zien hoe je in 10minuten een bloemetje kan maken; ook voor de “amateur”. En je hebt helemaal geen grote voorraden nodig met specifieke spullen… een klein beetje zeep en een dekseltje is genoeg. Met het pakketje dat voor €2,00 in Hillegom op 2 locaties op te halen is. Abellalaan 1 en Karel Doormanplein 20. Veel plezier! #blijfpositief!Verhalen en versjes:

De dertiende zoon van de koning. Een Iers sprookje met veel Michaël krachten. En ik ben benieuwd of je de verschillende sprookjes terug hoort in dit verhaal.
Wat was jouw mooiste, engste of bijzondere moment? Maak hier een tekening van!

De reus en de dwerg. Spannend verhaal over moed en slimheid. Teken of boetseer de reus en de dwerg. Hoe denk jij dat ze eruit zien?
De witte bloesem van de sleedoorn. Dit is een echt paasverhaal waarin ook de kruisiging wordt genoemd. Weet jij hoe een sleedoorn eruit ziet? Nee? Teken hem zoals je denkt dat hij eruit ziet en kijk dan pas naar een plaatje van de Sleedoorn.
“Holland Bol-land” Versje uit Het jaar rond van Rie Cramer (voor jong en oud!)
“Het Merelkind” Versje uit ‘Het jaar rond’ van Rie Cramer (voor jong en oud!)
“Het orgel” Versje uit “Het jaar rond’ van Rie Cramer (voor jong en oud!)
“De Meikever” Versje uit ‘Het jaar rond’ van Rie Cramer (voor jong en oud!)
“De haringen” Versje uit ‘Het jaar rond’ van Rie Cramer (voor jong en oud!)