In 4 x 2 uur gaan we een zonnekindpop, een Waldorf pop, een lijs of een ledematenpop maken. Echter is de cursus ook geschikt om alleen een hoofdje te komen maken of onder begeleiding een seizoenspop te maken van bv een pakketje van Pippilotta.

Uiteraard bepaal jij voor wie de pop is bedoelt en welke pop daar het beste bij past. Het paarse popje (zie foto) is een knuffelpopje, nog lekker zacht en weinig gevormd, wat goed past bij de peuterleeftijd. Echter heb je een kleuter/lagere school kind dan kun je een waldorf pop maken die meer uitgesproken is in vorm en beweegbare armen en benen heeft (ledematenpop in meerdere maten).

Nieuw is dat de cursus nu inclusief materiaal is, behalve de haartjeswol. Dus zowel de stof, vulwol, fournituren zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. De haartjeswol heb ik wel eea van liggen, maar is erg afhankelijk van de pop en wensen. Een pop met lang haar heeft logischerwijs meer haar nodig dan een pop met een mutsje op.

De cursus heeft nu ook een nieuwe opbouw, omdat ieder persoon en iedere pop anders is. De eerste avond kost €25,-  en de avonden daarna €20,-. Echter als de pop af is, is de cursus klaar en hoef je de overblijvende avonden niet te betalen (spreekt voor zich).

Mocht je nu geen grote pop willen maken maar liever een kleinere voor op de seizoenstafel bv, dan kan dat ook. Ik heb nog wat leuke pakketjes van Pippilotta zoals een kabouter of moeder aarde.

Ik heb er al zin in! Kom je ook!

Evt kun je materialen voor de poppen bij mij kopen/bestellen.

Kijk voor de data en tijd bij activiteiten info

Aantal deelnemers: Min. 3 max. 6 deelnemers

Waar: Dienstencentrum Elsbroek, Abellalaan 1, 2182TX, Hillegom

Kosten: 1ste avond €25,- de 3 volgende avonden zijn €20,- per avond. Dit is inclusief materiaal (behalve de haartjes), koffie/thee.

Over te maken op: IBAN NL72 INGB 0005 4303 36, t.n.v. Kunstzinnige Therapie Hillegom, o.v.v. naam en ‘Cursus waldorf pop’; maar ook kunt u contant of per pin betalen.

Contact: info@kunstzinnigetherapiehillegom.nl, Tel: 06 400 32 306 of hieronder